Rådgivning

Teknikutvecklingen går med raketfart. Det kan kännas svårt att hänga med bland det allra senaste. Få hjälp med IT-besluten av en expert som har stenkoll på utvecklingen och vad som passar er.

http://Problemfri%20arbetsplats%20med%20IT%20Online

Få koll och trygghet

Digitaliseringen ställer höga krav på en stabil IT-miljö. Med ett högt utvecklingstempo är det svårt får någon som inte jobbar med IT dagligen att hänga med i det senaste.

Slipp känslan av att tekniken springer ifrån dig, och att du inte hinner hänga med. Våra experter hjälper företag med IT-lösningar som passar verksamheten så att ni kan ägna er tid åt verksamheten och kunderna.

Med tät kommunikation ser vi till att du får koll. Även om du inte behöver oroa dig över de tekniska detaljerna, vill vi att du ska veta varför lösningarna behövs, och kunna berätta det internt när du behöver.

http://Digital%20avtalshantering%20på%20surfplatta

Allt på ett ställe

Med era IT-lösningar från Connect slipper ni kontakt med tio olika leverantörer. Administrationen minskar. Problemen löser vi dessutom snabbare tack vare översikten över hela IT-miljön.

http://Inga%20oförutsedda%20kostnader

Inga oförutsedda IT-kostnader

Över alla våra områden bygger vi ihop en lösning som passar era behov till en fast månadskostnad. Inga tråkiga överraskningar eller tickande, stressande konsulttimmar.

http://Affärsman%20på%20resande%20fot

Jobba var som helst, när som helst

Nya digitala lösningar hjälper dig få jobbet gjort oavsett som du är på kontoret, hemma eller på resande fot. Vinsten för företaget är nöjdare medarbetare och ökad produktivitet.

Redan hos oss

  • Drottning Blankas Gymnasieskola
  • Svetsteknik AB
  • VänerEnergi
  • Sjömarkens Isolering
  • Campus Västra Skaraborg/Lidköping

Visste du att vi också kan hjälpa er med...

http://Personer%20vid%20datorn%20på%20arbetsplatsen

Arbetsplats

Skapa produktivitet och glädje hos företagets medarbetare genom att minska frustrationen av krånglande teknik på arbetsplatsen.

Mer om arbetsplats