Minskade utskriftskostnader med IT Online Dokument

För många organisationer utgör utskrifter en kostsam och onödig stoppkloss i verksamheten. Med IT Online Dokument kan ni effektivisera er utskriftshantering, förbättra era enheters drift och slippa en massa administrationsarbete – samtidigt som ni gör rejäla besparingar.

Ett genomsnittligt företag lägger ned upp till 3 procent av sin omsättning på utskrifter. Med IT Online Dokument minskar ni era utskriftskostnader med upp till 30 %, samtidigt som er utskriftshantering blir mer effektiv och kräver mindre (eller ingen) administration.

Läs mer om IT Online Dokument


Digitala dokumentlösningar

Fakturahantering

Med vår Fakturahantering med tolkingstjänst sköter du kontering och attest av såväl stora som små fakturavolymer, snabbt och enkelt. Med digitala fakturor minimerar du också risken att fakturor försvinner i attestflöden och att betalningar blir försenade.

Läs mer

Avtalshantering

Med vår molnbaserade avtalshantering kan du på ett snabbt och smidigt sätt registrera, bevaka och hantera dina avtal. När ert avtal är registrerat i tjänsten så skickas automatiskt påminnelser till rätt person via e-post och SMS, så att du aldrig missar att säga upp, förlänga eller omförhandla.

Läs mer

http://Smart%20mobiltelefoni%20med%20Mobil%20som%20tjänst

Arbetsflöden

I dagens digitala värld arbetar du med fler dokument än någonsin förr, så det gäller att ha kontroll på hur du hanterar dem. Upptäck hur du kan effektivisera din verksamhet genom att förbättra företagets informationsflöde och öka produktiviteten med digitala dokumentprocesser.

Läs mer