Problemfri IT i över 20 år

I över 20 år har vi har levererat varor och tjänster inom IT-sektorn. Dagligen hjälper vi kunder med allt från rena IT-konsulttjänster till service för skrivare och konferenssystem, samt all tillhörande kringutrustning och teknik.

Våra konsulter med gedigen Microsoft-, Apple- och Linux-kompetens ser till att du som kund inte bara får tillgång till teknisk kompetens i toppklass, utan även IT- konsulter med hög social förmåga, en proaktiv inställning och en stor lyhördhet för just era behov.

ISO-certifierade för ledning och miljö

Vi tar kvalitet på största allvar. Därför arbetar vi hårt för att uppnå målen som ställs för ISO-certifiering, dels inom ledningssystem och miljöledningssystem.

Kontakta oss för mer information

Vi hjälper er med hela kontorets IT

Över hela Sverige hjälper vi till med produkter och tjänster så att all er IT fungerar så problemfritt som möjligt. Vi hjälper er ta fram och hitta rätt lösningar, och ser sedan till att de fungerar löpande. Och så finns vi här för att hjälpa till ifall någonting händer.

http://Personer%20vid%20datorn%20på%20arbetsplatsen

Arbetsplats

Skapa produktivitet och glädje hos företagets medarbetare genom att minska frustrationen av krånglande teknik på arbetsplatsen.

Mer om arbetsplats

http://IT-rådgivare%20presenterar%20resultat

Rådgivning

Teknikutvecklingen går med raketfart. Det kan kännas svårt att hänga med. Få hjälp med IT-besluten av en expert som har stenkoll på utvecklingen och vad som passar er.

Mer om rådgivning

http://Support%20som%20alltid%20finns%20tillgänglig

IT-konsulter

För IT-projekt eller tillfälliga behov. Ta möjligheten att ha våra experter hos er på konsultuppdrag.