Arbetsplats

Skapa produktivitet och glädje hos företagets medarbetare genom att minska frustrationen av krånglande teknik på arbetsplatsen.

Upplev teknik som bara fungerar

Prenumerera på en modern och smart arbetsplats. Våra olika tjänster jobbar för att skapa möjligheter och ta bort frustrerande IT-problem. Tillsammans skapar dem en modern arbetsplats med allt ni behöver för att få jobbet gjort.

http://Arbetsplats%20med%20datorer

Arbetsplats som tjänst till en fast månadskostnad

Bygg ihop arbetsplatsen efter dagens behov och lägg enkelt till fler tjänster i framtiden. Allt till en fast månadskostnad som gör budgetarbetet lätt. Vi tänker på tekniken så ni kan ägna tiden åt det ni gör bäst – driva verksamheten framåt.

http://Support%20som%20alltid%20finns%20tillgänglig

Support som hjälper dig

IT-problem ställer ofta till det i planeringen. När du ringer vårt Service Center får du snabbt hjälpen du behöver så att du kan fortsätta få ditt jobb gjort och slippa tänka på problemen.

http://Digital%20avtalshantering%20på%20surfplatta

Allt på ett ställe

Med arbetsplatsen från Connect slipper ni kontakt med tio olika leverantörer. Administrationen minskar. Problemen löser vi dessutom snabbare tack vare översikten över hela IT-miljön.

http://Affärsman%20på%20resande%20fot

Jobba var som helst, när som helst

Den problemfria arbetsplatsen flyttar med dig oavsett var du är. Moderna verktyg hjälper dig få jobbet gjort oavsett som du är på kontoret, hemma eller på resande fot.

Hur ser er arbetsplats ut?

Nätverk & WiFi

Ett stabilt nätverk och WiFi som funkar på hela arbetsplatsen gör att ni slipper ägna tid åt att komma ut på nätet, och kan få jobbet gjort istället.

Utskrifter

Effektivisera er utskriftshantering, förbättra era enheters drift och slippa en massa administrationsarbete – samtidigt som ni gör rejäla besparingar.

Utskrifter

Redan hos oss

  • Sjömarkens Isolering
  • Drottning Blankas Gymnasieskola
  • Campus Västra Skaraborg/Lidköping
  • VänerEnergi
  • Svetsteknik AB

Visste du att vi också kan hjälpa er med...

http://IT-rådgivare%20presenterar%20resultat

Rådgivning

Teknikutvecklingen går med raketfart. Det kan kännas svårt att hänga med. Få hjälp med IT-besluten av en expert som har stenkoll på utvecklingen och vad som passar er.

Mer om rådgivning