Era gamla mobiler är fortfarande värdefulla tillgångar

Nuförtiden går utvecklingen på konsumentmarknaden rasande snabbt, särskilt när det gäller mobila enheter. Både mobilernas operativsystem och hårdvara förnyas kontinuerligt, och för att kunna utnyttja de nya möjligheterna blir det ofta så att man måste skaffa nytt.

När medarbetarna får nya telefoner riskerar ni dock både att investeringen ni gjort i mobilerna som fasas ut går förlorad och att telefonerna blir liggande med viktiga data som inte får komma i orätta händer. Vi kan hjälpa er med de problemen!

Hur det fungerar

Ni kontaktar oss och får en prisuppskattning. Sen tar vi emot mobilerna, och efter en snabb granskning av deras skick ger vi er ett priserbjudande.

Vill ni gå vidare med affären så rensar våra tekniker alla data på dem med en process som är ISO 27001-certifierad, vilket innebär att den bl.a. uppfyller alla krav i dataskyddsförordningen (GDPR).

Efter rensningen utför vi eventuella reparationer och återför mobilerna till marknaden, så att andra kan köpa dem. Om en mobil inte skulle gå att reparera, eller om det inte finns någon efterfrågan alls för modellen ifråga, så kasseras den i enlighet med WEEE-direktivet om insamling och återvinning av elektriska och elektroniska produkter.