Bästa kund,

Det är med stor glädje och framtidstro undertecknad med team kan meddela att verksamheten Staples Connect återgår till delgrundaren och tidigare VD med partner.

Vi återgår till det klassiska och mångåriga varumärket Connect.

Som kund behöver du inte göra något, bolaget är detsamma och innehar samma organisationsnr, dock kommer våra fakturor se lite annorlunda ut med b la nytt Bankgironummer.

Under de senaste årens när verksamheten bedrivits som en del i Staples, har rutiner och policys delats med den stora koncernen, allt detta ändras nu tillbaka till hur det var innan februari 2015 då bolaget ändrade ägare, vi kallar det reConnect och vill med detta nu återställa ordningen.

Connect kommer ånyo drivas som de entreprenöriella bolag som en gång grundades, alltid med full fokus på kund och den extra ansträngningen, i allt och alltid.

Tveka inte att kontakta under tecknad eller vår nytillträdda VD om du skulle undra något eller bara vill dela med dig av önskningar eller synpunkter.

Connect är nu dotterbolag i Leeward koncernen, vilken samlat omsätter cirka 500-600 miljoner. I koncernen finns bland annat Multimontage.com – hotelconcept.se operativa med separata bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland och nyligen Tyskland.

Med hopp om Ert fortsatta stöd och förnyat förtroende,

Patrick Olson                                                                                     Sandra Ridel
Styrelseordförande                                                                        VD
Patrick.olson@connect.se                                                          Sandra.ridell@connect.se
0705-472253                                                                                     0735-409992