IT ända till affärsidén

Via IT-konsultation erbjuder vi en bred och diger tjänsteportfölj med skräddarsydda lösningar som kan anpassas för att optimera er affärsverksamhet, vare sig det gäller hostade serverparker, fjärrstyrd drift och övervakning med automatiserad managering, VDI-lösningar eller traditionell fältkonsultation.

Vårt engagemang sträcker sig ända till kundens affärsidé med vår mångåriga erfarenhet av lösningar som innefattar allt ifrån förstudier, leverans, installation, driftstöd och support.

Med en förtroendegivande ekonomisk stabilitet och långsiktiga relationer skapar vi resultat som får våra kunder att känna sig trygga i att ha fått ut maximal affärsnytta av gjorda IT-investeringar.

Våra kravställda konsultprofiler borgar för att ni som kund inte bara får högsta tekniska kompetens till ert förfogande, men även IT-konsulter med hög social förmåga, proaktivitet och lyhördhet för just era behov.Vi har certifierade IT-konsulter med såväl Microsoft, Apple och Linuxkompetens.

Vi är bland annat VMware-partner, Microsoft Partner och Fujitsu Select Expert Partner. Connect var först i Sverige med Exchange 2010 och 2013 certifiering.