Starkare signal
Bättre samtalsljud
Snabbare mobil dataöverföring
Bättre utnyttjande av radiovågorna
Bättre nätkapacitet

Mobiltäckning inomhus behöver inte vara ett problem

Det finns många olika anledningar till att mobiltäckningen inte alltid fungerar som den ska inomhus – och lika många onödiga problem och irritationsmoment som kan uppstå när samtal drabbas av störningar och avbrott. Med vårt repeaternät får ni en kraftfull och stabil radiosignal som ni kan räkna med i alla lägen.

Hur mobil inomhustäckning fungerar?

Vi går tillsammans igenom de områden i lokalerna där ni behöver bättre täckning. Efter det genomför vi mätningar både in- och utvändigt, tar fram ett komplett förslag på en repeaterlösning och ställer ut en offert.

Ni får vara med och dra upp schemat för installationsarbetet, och får support och service av oss under hela processen.

När installationen är klar och systemet är igång, så förstärks och omdirigeras mobilsignalerna till alla identifierade problemområden, och ni kan ta samtal med bra ljudkvalitet överallt i era lokaler.

Mobil inomhustäckning Bas

I Bas ingår en 3G-repeater för mindre lokaler. Den kan konfigureras för alla operatörer, och även konfigureras om ifall ni skulle byta operatör.

Vid behov kan systemet utökas med ytterligare inomhusantenner. Den här repeatern är anpassad för lokaler med öppna ytor på upp till ca 500 kvm, och arbetsstyrkor med ca 12 samtidiga användare.

Kontakta oss för att beställa

Mobil inomhustäckning Max

I Max ingår en helautomatisk och användarvänlig bandselektiv 3G-repeater för 2100 MHz. Den här repeatern kan täcka inomhusytor på upp till ca 3 000 kvm, och har kapacitet för ca 50 samtidiga användare.

Den är perfekt för användning i kontor, mindre industrianläggningar och lager. Dessutom finns den tillgänglig i utföranden för GSM 900 och 1800. Vid behov kan den konfigureras för flera samtidiga operatörer.

Kontakta oss för att beställa