Infrastruktur & drift

Ägna tiden åt verksamheten istället för tekniken. Problemfri infrastruktur, drift och support som ger er en stabil, modern och säker IT-miljö.

När du vill att IT-miljön bara funkar

Tekniken har aldrig rört sig fortare. Känner du också ibland att det är svårt att hänga med? På Connect tar vi gärna ansvar för hela er IT-miljö och ser till att ni alltid hänger med i utvecklingen.

Med stabila, välbeprövade och moderna IT-lösningar tar vi ett helhetsgrepp om er IT-miljö för att kunna ge er problemfri IT på riktigt.

http://Support%20som%20alltid%20finns%20tillgänglig

Support som hjälper dig

IT-problem ställer ofta till det i planeringen. När du ringer vårt Service Center får du snabbt hjälpen du behöver så att du kan fortsätta få ditt jobb gjort och slippa tänka på problemen.

http://Digital%20avtalshantering%20på%20surfplatta

Allt på ett ställe

Connect hjälper er med allt inom IT. Administrationen minskar eftersom ni slipper kontakt med tio olika leverantörer. Problemen löser vi dessutom snabbare tack vare översikten över hela IT-miljön.

http://Inga%20oförutsedda%20kostnader

Inga oförutsedda IT-kostnader

Över alla våra områden bygger vi ihop en lösning som passar era behov till en fast månadskostnad. Inga tråkiga överraskningar eller tickande, stressande konsulttimmar.

Bygg ihop en stabil IT-infrastruktur

Server som tjänst

Slipp driften av egna fysiska servrar på kontoret. Med en modern server som tjänst ingår allt till en fast månadskostnad.

Serverdrift

Våra certifierade experter installerar, konfigurerar och administrerar era system, och sköter allt från övervakning till drift, uppdateringar och support.

Om IT Online

Hårdvara

Med hårdvara i världsklass bygger vi upp en välfungerande IT-miljö. Från datorer och servrar, till skrivare och alla tillbehör.

Redan hos oss

  • Campus Västra Skaraborg/Lidköping
  • Svetsteknik AB
  • Sjömarkens Isolering
  • Drottning Blankas Gymnasieskola
  • VänerEnergi

Visste du att vi också kan hjälpa er med...

http://Personer%20vid%20datorn%20på%20arbetsplatsen

Arbetsplats

Skapa produktivitet och glädje hos företagets medarbetare genom att minska frustrationen av krånglande teknik på arbetsplatsen.

Mer om arbetsplats

http://IT-rådgivare%20presenterar%20resultat

Rådgivning

Teknikutvecklingen går med raketfart. Det kan kännas svårt att hänga med. Få hjälp med IT-besluten av en expert som har stenkoll på utvecklingen och vad som passar er.

Mer om rådgivning