Konferensrum som tjänst

Alltid ett modernt utrustat konferensrum som alltid står redo för er att använda både för problemfria möten — både fysiska och digitala.

http://Digitalt%20konferensrum

Smarta konferensrum till en fast månadskostnad

Hur stort är konferensrummet? Berättar du det för oss ger vi dig ett fast pris per månad på tekniken i ditt konferensrum. Support ingår dessutom alltid. Enkelt va?

Du får helt enkelt teknik som vi valt ut noggrant för just ditt konferensrums storlek. Var tredje år kommer vi och byter ut så att du alltid har den senaste tekniken och ett konferensrum i världsklass.

Installationen ingår såklart tillsammans med alla kablar och annat installationsmaterial i den tydliga månadskostnaden.

Räkna ut ditt pris och beställ online ›

http://Digital%20avtalshantering%20på%20surfplatta

Support som hjälper dig när du behöver

Krånglar någonting hör du av dig till vårt Service Center. Om det behövs kommer vi snabbt ut till dig och löser problemet. Hur många gånger som helst.

Dessutom, skulle någonting gå sönder så kommer vi snabbt och ersätter det med en ny produkt inom garantin.

Räkna ut ditt pris och beställ online ›

http://Litet%20konferensrum

Förebyggande underhåll ger dig ett problemfritt konferensrum

En gång per år kommer en av våra tekniker till dig för att se över konferensrummet. På så vis minskar vi risken att ni är på väg in i ett viktigt möte, och någon teknik slutar fungera.

Samtidigt gör vi uppdateringar av mjukvara och program efter behov. Allt för att ditt konferensrum ska vara i toppskick.

Räkna ut ditt pris och beställ online ›

Hur stort rum har du?

Vi gör valet enkelt. Du berättar bara för oss hur stort rum du har. Support och underhåll ingår alltid eftersom det är viktigt att ditt konferensrum alltid funkar.

Räkna ut pris och beställ online

Effektivare arbete med smarta tillägg

Koppla på vår rumsbokning och videokonferens för att minska problemen, öka effektiviteten och få möjlighet att jobba ännu smartare.

http://Mötesrumsbokning

Boka konferensrummen från ett samlat, smart system

Med vårt bokningssystem för konferensrum får varje konferensrum en skärm. Där ser alla tydligt när konferensrummet är upptaget och ledigt. Är du sugen på ett spontanmöte eller ett telefonsamtal i lugn och ro bokar du rummet direkt med två klick.

På så vis slipper ni bli störda mitt i möten. Alla ser rummets status tydligt. Att slippa bli störda ökar effektiviteten i era möten, och är mer professionellt mot era kunder.

Bokar ni möten via Office 365 eller Google G Suite? Det kan ni fortsätta med, eftersom bokningssystemet integrerar sömlöst med båda två.

Läs mer om bokningssystemet

http://Videokonferens

Videokonferens för den effektiva arbetsplatsen

Minska restid och öka effektiviteten med rätt utrustning för videokonferens. Vi vill att digitala möten ska vara lika friktionsfria som att gå in i ett vanligt rum.

Oavsett var du befinner dig eller på vilken enhet du är kan du ansluta till ett möte i vårt videokonferenssystem.

När du är på språng ansluter du via din smartphone (både Android & iOS) eller via din surfplatta. På datorn kopplar du smidigt upp dig (både Mac & PC) och på kontoret går du bara in i konferensrummet.

Läs mer om videokonferens

Beställ konferensrum som tjänst

Din beställning skickas till vår säljavdelning som kommer kontakta dig för att bekräfta den. Behöver du mer hjälp? Kontakta oss, så hör vi av oss direkt.

Steg 1 av 3 - Välj paket

0%
  • Pris: 749,00 Kr Antal:
  • Pris: 799,00 Kr Antal:
  • Pris: 929,00 Kr Antal:
  • Summering

  • 0,00 Kr